سعید سعیدا اردکانی؛ عادله دهقانی قهنویه؛ مرضیه ادیب زاده
چکیده
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیک با توجه به نقش تعدیلگر تعهد کاری بر کارایی کتابخانههای دانشگاه اصفهان میباشد. روش: روش پژوهش توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری کاربران (دانشجویان) کتابخانه دانشگاه اصفهان است. با استفاده از فرمول حجم کوکران نمونه 450 نفر و از روش نمونهگیری تصادفی انتخاب ...
بیشتر
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیک با توجه به نقش تعدیلگر تعهد کاری بر کارایی کتابخانههای دانشگاه اصفهان میباشد. روش: روش پژوهش توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری کاربران (دانشجویان) کتابخانه دانشگاه اصفهان است. با استفاده از فرمول حجم کوکران نمونه 450 نفر و از روش نمونهگیری تصادفی انتخاب شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته است. روایی صوری آن توسط اساتید تأیید و به منظور تأیید پایایی آن از آزمون ضریب آلفای کرونباخ (87/0) استفاده شد که نتایج حاکی از پایایی و روایی مناسب پرسشنامه میباشد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات و آزمون فرضیهها از رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری به کمک نرمافزار Smart PLS 2.0 استفاده شدهاست. یافتهها: تمامی شاخصها از بارعاملی قابل قبولی برخوردارند. مدیریت دانش و مدیریت ارتباط الکترونیکی با مشتریان بر پاسخگویی و پاسخگویی بر کارایی اثرگذار است . مدیریت دانش نسبت به مدیریت ارتباط الکترونیکی با مشتری تأثیر بیشتری بر پاسخگویی دارد. نتایج : نتایج نشاندهنده اهمیت و جایگاه مدیریت دانش و مدیریت ارتباط الکترونیکی با مشتریان در جهت پاسخگویی بهتر به کاربران و افزایش کارایی کتابخانه میباشد. بنابراین کتابخانهها میتوانند با مدیریت مناسب دانش در سازمان از طریق آموزش و اشتراکگذاری دانش و استفاده نمودن از سیستمهای بهروز فناوری امکان پاسخگویی مناسب و به موقع کارکنان به کاربران فراهم نمایند.
سعید سعیدا اردکانی؛ محمود زنجیرچی؛ حمید بابایی میبدی؛ محمدباقر جعفری
دوره 5، 11، بهار و تابستان ، مرداد 1392، ، صفحه 1-16
چکیده
چکیده:
هدف: پژوهش حاضر با هدف ارزیابی مولفههای عملکرد، به ارزیابی عملکرد کتابخانههای عمومی استان یزد در سال 1388 با استفاده از رویکرد ترکیبی کارت امتیازی متوازن و تحلیل شکاف پرداخته است.
روش تحقیق: یکی از مدلهای بسیار توانای ارزیابی عملکرد، مدل کارت امتیازی متوازن است که در آن تمام جوانب سازمان به طور متعادل و متوازنی بررسی میشود. ...
بیشتر
چکیده:
هدف: پژوهش حاضر با هدف ارزیابی مولفههای عملکرد، به ارزیابی عملکرد کتابخانههای عمومی استان یزد در سال 1388 با استفاده از رویکرد ترکیبی کارت امتیازی متوازن و تحلیل شکاف پرداخته است.
روش تحقیق: یکی از مدلهای بسیار توانای ارزیابی عملکرد، مدل کارت امتیازی متوازن است که در آن تمام جوانب سازمان به طور متعادل و متوازنی بررسی میشود. لذا، در مدل پیشنهادی با در نظر گرفتن ابعاد کارت امتیازی متوازن، معیارها و ابعاد موجود برای ارزیابی عملکرد کتابخانههای عمومی استان یزد استخراج شده است و از مدل تحلیل شکاف به عنوان ابزاری جهت تعیین میزان شکاف میان انتظارات و ادراکات استفاده گردیده است. سپس با کمک تکنیک تاپسیس فازی اهمیت هر یک از شاخصها تعیین شده است و در نهایت با توجه به وزین نمودن شکاف هر یک از ابعاد، شاخصها رتبه بندی شدند.
یافته ها: با توجه به نتایج بدست آمده در بعد مالی شاخص استفاده از منابع خریداری شده جدید، در بعد مشتری شاخص توسعه مجموعه کتابخانه از بعد سخت افزاری، در بعد فرایند داخلی شاخص روند آموزشی کارمندان و در بعد رشد و یادگیری مخارج آموزش کارمندان دارای بیشترین شکاف وزین شده می باشند.
نتیجه گیری: با توجه به یافته های به دست آمده پیشنهاداتی جهت بهبود عملکرد کتابخانه های عمومی ارائه گردید.