مریم غفوری؛ عاصفه عاصمی
چکیده
هدف: پژوهش حاضر با هدف شناسایی و بررسی امکانات نویسندگان سامان های مدیریت محتوای همای ها در سطح ملی و بین المللی انجام شده است.
روش: در این پژوهش توصیفی از روش تحلیل سیستم، مصاحبه شفاهی، روش اسنادی و مطالعات کتابخانهای و همچنین ازبررسیهای تجربی و عملی استفاده شده است. جامعه پژوهش شامل سامانههای مدیریت همایشهای ملی ...
بیشتر
هدف: پژوهش حاضر با هدف شناسایی و بررسی امکانات نویسندگان سامان های مدیریت محتوای همای ها در سطح ملی و بین المللی انجام شده است.
روش: در این پژوهش توصیفی از روش تحلیل سیستم، مصاحبه شفاهی، روش اسنادی و مطالعات کتابخانهای و همچنین ازبررسیهای تجربی و عملی استفاده شده است. جامعه پژوهش شامل سامانههای مدیریت همایشهای ملی و بین المللی بوده، نمونههای پژوهش شامل سه سامانه مدیریت همایش داخلی (شرکت یکتا وب افزار شرق،شرکت فرازنت (نگار) ، شرکت اداک)،و سه سامانه بین المللی (ای.اس.ام.ایی ، کانفتول و پی.کا.پی) است.
یافتهها: یافتههای پژوهش نشان داد که در بین سامانههای داخلی سامانه نگار و دربین سامانههای بینالمللی سامانه کانفتول و ای.اس.ام.ایی بیشترین اخنیارات و امکانات رابرای نویسنده درنظر گرفتهاند. همچنین سامانههای مورد بررسی با اختلاف جزئی اکثر قابلیتهای موجود نویسنده، در یک سیستم استاندارد را دارا هستند و سامانه مدیریت همایش شرکت فرازنت (نگار) با اختلاف ناچیزی همسطح سامانههای مدیریت همایشهای خارجی قرار میگیرد.
نتیجه گیری: از پژوهش حاضر چنین نتیجهگیری شد که شرکتهای داخلی تلاش کردهاند که همپای سامانههای مطرح بین المللی باشند و در راستای ارتقای سامانههای خود میکوشند. این یافتهها میتواند کمک مؤثری در طراحی و توسعه سیستم، خرید و یا استفاده سیستم داشته باشد.